TERMENI SI CONDITII

1.    Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.8Spinns.ro – imagini, texte, grafice, simboluri – este proprietatea societatii INFINITE SPINNS S.R.L. , CUI RO 37616698, J40/4737/2017  si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total.

2.    Produse prezentate si preturi

Pozele produselor au titlul de prezentare. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.

3.    Conditii de livrare

Produsele comandate pe siteul 8Spinns.ro se livreaza  prin  firma de curierat rapid Fan Courier la adresa clientului.
Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de noi etc..
In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi comunicat cumparatorului.
Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

4.    Modalitati de plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului.

5.    Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

– potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului . Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la 8Spinns.ro, pe propria cheltuială. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în maxim 5 zile prin transfer bancar.

6.  Confidentialitatea datelor

8SPINNS.RO se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Informatiile furnizate de utilizatori pe parcursul utilizarii acestui magazin raman STRICT CONFIDENTIALE.

Datele utilizatorilor nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite nimanui.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.

7.  Dispozitii finale

Un potential conflict intre 8SPINNS si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila.
Pentru a contacta magazinul online 8SPINNS, ne gasiti la 0766487350 si pe adresa de email support@8spinns.ro.